www.Flowinterior.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trygg handel og rask levering

Produkter fra AB Filipiniana S..

HISTORIE

Vi er et svensk engrosdesignselskap med base i Göteborg, Sverige. Vårt firma ble etablert i 1994 da grunnleggerne våre dro på tur til Filippinene, de ble overrasket over den vakre håndlagde kunsten øya kunne tilby. Gründerne våre ønsket å oppleve forskjellige kulturer og dele historiene sine gjennom kunstverk. Med et ønske om å vise verden sine nye oppdagelser, bestemte grunnleggerne å importere lokalt produserte statuer og figurer mens de hjalp lokalsamfunn i landlige områder i utkanten av Manila.

OPPDRAG

Heller enn å hjelpe lokalsamfunnene med penger på kort sikt. Gründerne våre hadde en mer entreprenørsk tilnærming og ønsket å gi lokalsamfunnene det riktige settet med verktøy for å opprettholde en virksomhet og leve, intensjonen var at lokalsamfunnene kunne være selvstendig bærekraftige på lang sikt. Som et resultat utdannet grunnleggerne våre samfunnene i forskjellige prosesser med å produsere harpiks og lage antikke reproduksjoner.

DESIGNKULTUR

Vårt firma mener bestemt at brikkene du velger å ha i hjemmet ditt, bør fortelle en historie. Derfor streber vi etter å utvikle unike, eksentriske og nysgjerrige detaljer. Det ligger i vårt DNA å reise og frem til i dag blir vi inspirert av forskjellige kulturer, mangfold og fortellingene fra fortiden. Våre kunder spenner fra interiørarkitekter, arkitekter, designbutikker, hoteller, restauranter, settdesignere og mange flere

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke