www.Flowinterior.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trygg handel og rask levering

Produkter fra ADD:WISE

En samling innovative organiske produkter med spennende, vakker, god smak fra hele verden - bærekraftig produsert i Sverige. Kos deg med spiselige blomster, drømmekrydder, limonade, sjokolade, olivenolje, kaffe og mye mer, og gjør at verden kan bli et bedre sted sammen.   

FOR EN GOD Årsak" En kolleksjon innovativa ekologiske produkter med spännande, vackra och goda smaker fra hela världen - hållbart produsent i Sverige. Njut av ätbara blommor, drömkryddor, lemonad, choklad, olivolja, kaffe og veldig mer så ser vi sammen med verdens til en godare plassering.  

PRODUKSJONEN Produktene våre er utviklet, designet og laget i Sverige. Vi er veldig stolte av vårt interne ADD: WISE produksjonsnettsted utenfor Stockholm. Det er her vi utvikler og produserer alle produktene våre for hånd. Det er her alle mottakene lages, og det er her vi tapper hver flaske og fyller hver krukke en etter en. Det er langt fra en stor næring - vår conecpt er å sørge for at alle produktene våre er laget med omhu, for miljøet og for menneskene som produserer og kjøper våre produkter. Vi ELSKER det vi gjør, og vi håper du kan føle lidenskapen vår i produktene.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke