www.Flowinterior.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Otzshoes

OTZshoes er inspirert av verdens eldste sko og designet for komfort og stil. Pustende, komfortable sko med antibaketriell korksåle som formes etter foten.De særegne skoene for både damer og herrer, som har tatt USA og nå resten av verden med storm, er inspirert av verdens eldste skopar - skoene som ismannen Ötzi ble funnet med.

Den unike historien 

I 2005 ble gründeren Ludo Malmoux inspirert av historien om Ötzimannen som ble funnet i isen av noen turgåere i alpene i Syd-Tirol i 1991. Levningene av mannen dateres til å være over 5000 år gamle - mer eksakt til år 3300 før vår tidsregning. Ötzimannens sko var intakte og er de eldste skoene i verden. Skoene var laget av hjorteskinn som var sydd direkte på en såle av bjørneskinn. Inni skoen var det en slags innersokk eller nett med gress som var med på å holde foten varm.

Det er disse skoene som inspirerte Ludo til å lage enkle sko som skulle være komfortable og bestå av solide materialer - tanken om OTZshoes var født. Og i 2009 ble OTZshoes stiftet.

OTZshoes er fleksible og komfortable og består av en unik korksåle som er antibakriell og som former seg etter føttene. Skoene er laget med kvalitetsmaterialer. Noen av skoene har lin som hovedmateriale, mens andre har lær eller skinn.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke