www.Flowinterior.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Voluspa

Voluspa duftlys er luksus til hjemmet i elegant design, med unike og eksotiske duftkombinasjoner. Hver duft er håndlaget av grunnleggeren Traci Arntsen, basert på dyp kunnskap om botanikk og essensielle oljer. Traci beskriver Voluspa som «rimelig luksus på lik linje med eksklusive parfymer».

 

VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt. Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster.

 

Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys’ signaturkolleksjon. Når du tenner lyset vil duften av tørr champagne, blandet med vanilje og eik, spre seg i hjemmet ditt og umiddelbart gi en luksuriøs følelse. Lyset er levert i en elegant forpakning med inspirasjon fra art deco og The Great Gatsby. Crisp Champagne Votive Candle skaper et elegant gjenskinn som spiller mot veggen når du tenner det. Duftlys er den perfekte venninnegave, kjæreste eller morsdagspresang. Ikke minst herlig for deg som vil unne deg noe ekstra i hverdagen.

 

Voluspa er laget av kokos- og aprikosvoks og er både miljø- og allergivennlig. Lysene inneholder ikke palmeolje.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke