www.Flowinterior.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Interiør på nett - Fri frakt over 1000 - Rask levering

Om oss

Flow Interiør er en interiørbutikk lokalisert på Kjelsås i Oslo og på nett.
Butikken åpnet august 2016 og har vært en mange årig drøm.  Flow Interiør ønsker å tilby deg en personlig butikk og nettbutikk med et nøye utvalgt varelager med spennende produkter fra hele verden. Her vil du finne noen kjente og kjære merkevarer samt noen nye spennende.

Vi legger vår flid i alt vi gjør og tar både inspirasjons bilder og en del produktbilder selv og ønsker med dette å inspirere deg både på Facebook, Instagram og her på nettsiden. Vi har valgt å ikke BARE drive butikk og nettbutikk, men skape en egen liten verden full av inspirasjon!

Vi legger stor vekt på at mobilhandel og netthandel skal være trygt og enkelt og jobber hele tiden med å optimalisere mobilsiden vår slik at du skal få mest mulig ut av tiden din her inne og slippe å lete febrilsk etter bankkort og kodebrikker som aldri er der de burde være. Du skal kunne handle hos oss uansett om du sitter på bussen, på kafé eller hjemme i sofaen!  

Hvor holder vi til?
Flow Interiør har kontor/Butikk/Showroom  i Kjelsåsveien 174 på Kjelsås i Oslo, her er du hjertelig velkommen til å stikke innom: Åpent etter avtale. 
Eller du kan med andreord sitte hjemme ved kjøkkenbordet å handle i fred og ro over nett på www.flowinterior.no  

Har du spørsmål ta gjerne kontakt på e-post: hei@flowinteriør.no. Følg oss på Instagram for å se mer av vår hverdag både i og utenfor Flows verden @flowinterior

Trykk ENTER for å søke